Redmi K30 este confirmat la nivel oficial! Va avea 5G și cameră selfie decupată în ecran

1.559 ori
<b>Redmi K30 este confirmat la nivel oficial! Va avea 5G și cameră selfie decupată în ecran</b>O veste la care clar nu ne așteptam la început de săptămână era cea referitoare la confirmarea lui Redmi K30. Ei bine, fix asta s-a întâmplat în ultimele ore în cadrul unei prezentări oficiale organizată de Xiaomi în China cu ocazia

O veste la care clar nu ne așteptam la început de săptămână era cea referitoare la confirmarea lui Redmi K30. Ei bine, fix asta s-a întâmplat în ultimele ore în cadrul unei prezentări oficiale organizată de Xiaomi în China cu ocazia lansării lui Redmi 8. În fotografia surprinsă mai sus îl vedem pe Lu Weibing (GM Redmi) dezvăluind câteva detalii despre succesorul lui Redmi K20/Mi 9T.

Xiaomi Redmi K30

Un prim detaliu pe care îl aflăm și vedem este că Xiaomi Redmi K30 va opta pentru o cameră selfie duală decupată în ecran, fix ca pe Galaxy S10+ sub forma unei pilule în colțul din dreapta. Se renunță astfel la mecanismul pop-up regăsit pe Redmi K20 iar unii ar putea considera această mutare un downgrade..

Redmi K30

Continuând cu dezvăluirile, suntem informați că acest nou telefon Redmi va avea și o variantă cu suport 5G dual pentru rețele SA și NSA. Ce mai aflăm este că Redmi K30 nu va fi cel mai accesibil model 5G de pe piață. Există și un leak apărut recent online, acela că telefonul ar urma să adopte un procesor Qualcomm 7250. Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare, cu toate că debutul ar putea veni abia la anul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×