Samsung Galaxy One, posibilul succesor al lui Galaxy S11 vine cu ecran curbat pe toate cele 4 laturi (brevet)

5.365 ori
<b>Samsung Galaxy One, posibilul succesor al lui Galaxy S11 vine cu ecran curbat pe toate cele 4 laturi (brevet)</b>Începutul săptămânii ne aduce iată și un brevet proaspăt marca Samsung, unul ce pare a ne prezenta viitorul flagship pregătit de către sud-coreeni pentru anul 2021. Se vorbește de câteva luni despre un așa numit "Galaxy One"

Începutul săptămânii ne aduce iată și un brevet proaspăt marca Samsung, unul ce pare a ne prezenta viitorul flagship pregătit de către sud-coreeni pentru anul 2021 cel mai probabil. Se vorbește de câteva luni despre un așa numit "Galaxy One" - device ce reprezintă fuziunea dintre seria Galaxy S și Galaxy Note, iar acum vedem și cum ar putea arăta acesta.

Brevet Samsung

O serie de schițe puteți vedea în cadrul acestui articol și cu toate că detaliile nu sunt atât de multe precum ne-am fi dorit, reușim să aflăm câteva ceva despre design-ul adoptat. În primul rând brevetul ne dezvăluie că telefonul concept de față are un ecran plat în mijloc și 4 ecrane secundare curbate ce sunt aranjate de jur împrejur în zona frontală.

Se obține astfel un telefon cu ecran curbat pe toate cele 4 laturi ale sale și s-ar ajunge aparent la un unghi de curbură de aproximativ 90 grade. În același timp aflăm că acest display super curbat nu va avea doar rol estetic, ci ne va permite și interacțiunea cu iconițele plasate/afișate în zonele curbate.

Cum Galaxy S11 deja și-a dezvăluit design-ul, sunt astfel indicii că acest ecran super curbat este păstrat pentru un alt dispozitiv - acel misterios Galaxy One. Lansarea ar putea avea loc în 2021, dar detaliile încă sunt puține încât să ne facem speranțe mari. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×