Duelul dintre Apple și Samsung ar putea crește popularitatea companiei, care vinde mai multe modele Galaxy S III

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.202 ori
<b>Duelul dintre Apple și Samsung ar putea crește popularitatea companiei, care vinde mai multe modele Galaxy S III</b>Forbes vine cu o teorie interesantă cu privire la urmărea verdictului dat în cazul Apple versus Samsung. Se pare că decizia că Samsung să plătească 1 miliard de dolari celor de la Apple a crescut popularitatea companiei asiatice, care a vândut...

Forbes vine cu o teorie interesantă cu privire la urmărea verdictului dat în cazul Apple versus Samsung. Se pare că decizia că Samsung să plătească 1 miliard de dolari celor de la Apple a crescut popularitatea companiei asiatice, care a vândut mai multe modele de Galaxy S III.

Aparent imediat după aflarea verdictului clienții s-au înghesuit să cumpere cel mai nou smartphone de la Samsung, conform lui Trip Chowdhry, director al Global Equities Research. Acest act de rebeliune față de Apple este un mod de manifestare al publicului care poate percepe Apple ca un dușman acum. La fel cum Apple are fanaticii săi și Samsung a început să îi aibă pe ai săi și e de ajuns să vă uitați la un articol critic la adresa Samsung de pe Mobilissimo.ro să vă dați seama că și creatorul lui Galaxy S are proprii fani îndârjiți.

Chowdhry a investigat mai multe lanțuri de retail din SUA, plus operatori, toate raportând vânzări crescute ale modelului Galaxy S III. Versiunea AT&T de exemplu a fost complet epuizată din stoc. Cu toată această rebeliune, nu cred că miliardul va fi recuperat integral de Samsung și nici cele 12 miliarde de dolari pierdute la bursa imediat după anunțarea verdictului. Totuși un colos precum cel asiatic nu va resimți șocul la fel de puternic ca o companie mai mică, precum HTC de exemplu.

Va fi de ajuns ca Galaxy Note II și Note 10.1 să aibă vânzări peste așteptări pentru a fi recuperată pierderea, zic eu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×