IFA Berlin 2012: NVIDIA prezintă Unreal Engine 3 pentru Windows 8 și Windows RT (video)

932 ori
<b>IFA Berlin 2012: NVIDIA prezintă Unreal Engine 3 pentru Windows 8 și Windows RT (video)</b>în cadrul evenimentului de presă al ASUS de la IFA Berlin 2012 a fost adus de către NVIDIA și un demo denumit Epic Citadel. Acesta a fost dezvoltat pe motorul grafic Unreal 3 ce stă la bază a multe jocuri pentru PC. &nbsp; Asta înseamnă că un...

în cadrul evenimentului de presă al ASUS de la IFA Berlin 2012 a fost adus de către NVIDIA și un demo denumit Epic Citadel. Acesta a fost dezvoltat pe motorul grafic Unreal 3 ce stă la bază a multe jocuri pentru PC.

Asta înseamnă că un dezvoltator al jocurilor pentru Windows RT sau Windows 8 va putea folosi motorul grafic Unreal 3, existând compatibilitate cu placă grafică ULP GeForce din procesoarele Tegra 3 quad-core.

Și acum câteva detalii legate de Unreal Engine: dezvoltat inițial de către Epic Games, peste 20 de premii primite, operează pe nouă platforme, peste 225 de jocuri folosesc acest engine, cele mai cunoscute jocuri ce-l folosesc: Gears of War, Infinity Blade.

NVIDIA dorește prin Unreal Engine să aducă conținut de calitatea pe tabletele cu Windows RT pe lângă cele cu Windows 8 care oricum vor avea suport maxim din partea Intel și a altor dezvoltatori. Tabletele cu Windows RT, cu procesor ARM, sunt la început și au nevoie de abortul unor nume mari din domeniu, precum NVIDIA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×