IFA Berlin 2012: NVIDIA prezintă Unreal Engine 3 pentru Windows 8 și Windows RT (video)

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 876 ori
<b>IFA Berlin 2012: NVIDIA prezintă Unreal Engine 3 pentru Windows 8 și Windows RT (video)</b>în cadrul evenimentului de presă al ASUS de la IFA Berlin 2012 a fost adus de către NVIDIA și un demo denumit Epic Citadel. Acesta a fost dezvoltat pe motorul grafic Unreal 3 ce stă la bază a multe jocuri pentru PC. &nbsp; Asta înseamnă că un...

în cadrul evenimentului de presă al ASUS de la IFA Berlin 2012 a fost adus de către NVIDIA și un demo denumit Epic Citadel. Acesta a fost dezvoltat pe motorul grafic Unreal 3 ce stă la bază a multe jocuri pentru PC.

Asta înseamnă că un dezvoltator al jocurilor pentru Windows RT sau Windows 8 va putea folosi motorul grafic Unreal 3, existând compatibilitate cu placă grafică ULP GeForce din procesoarele Tegra 3 quad-core.

Și acum câteva detalii legate de Unreal Engine: dezvoltat inițial de către Epic Games, peste 20 de premii primite, operează pe nouă platforme, peste 225 de jocuri folosesc acest engine, cele mai cunoscute jocuri ce-l folosesc: Gears of War, Infinity Blade.

NVIDIA dorește prin Unreal Engine să aducă conținut de calitatea pe tabletele cu Windows RT pe lângă cele cu Windows 8 care oricum vor avea suport maxim din partea Intel și a altor dezvoltatori. Tabletele cu Windows RT, cu procesor ARM, sunt la început și au nevoie de abortul unor nume mari din domeniu, precum NVIDIA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×