O nouă imagine cu un terminal Nokia Windows Phone 8 ajunge pe web! Iat-o!

1.218 ori
<b>O nouă imagine cu un terminal Nokia Windows Phone 8 ajunge pe web! Iat-o!</b>Deși imaginea de mai jos nu prea spune mare lucru, se pare că așa arată un viitor terminal Nokia cu Windows Phone 8 la bord. Avem de-a face aici cu o scăpare de imagine cu un astfel de telefon, în care vedem doar partea sa din spate. Handsetul vine...

Deși imaginea de mai jos nu prea spune mare lucru, se pare că așa arată un viitor terminal Nokia cu Windows Phone 8 la bord. Avem de-a face aici cu o scăpare de imagine cu un astfel de telefon, în care vedem doar partea sa din spate. Handsetul vine pe galben și are marginile rotunjite.

Săptămâna viitoare, pe 5 septembrie Nokia va prezenta oficial noua sa colecție de telefoane mobile, care va include și modele Windows Phone 8 din seria Lumia. Se vehiculează nume de cod ca Phi, Arrow sau Lumia 820/920, dar nu se știe nimic sigur deocamdată. Ce vedem aici în imagine e modelul Arrow aparent, care pare a fi fabricat din plastic ieftin. Zvonurile afirmă că telefonul încorporează un ecran de 4.3 inch și de remarcat aici e camera cu bliț integrat vertical, care amintește de Lumia 800.

Nu avem încă alte date, dar acesta nu pare genul de telefon Lumia cu procesor quad core și ecran HD. Mă aștept la ceva deosebit aici, poate un terminal de 4.6 inch, cu camera Pureview, procesor măcar dual core și ecran 720p. E de așteptat să fie actualizate și modelele Lumia midrange și vom vedea urmași pentru Lumia 710 și 610 cu WP8 săptămâna viitoare. Acesta din imagine pare a fi unul dintre urmași.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×