După Allview X3 Soul urmează și varianta Mini; vedem un prim teaser pentru acest smartphone metalic

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.003 ori
<b>După Allview X3 Soul urmează și varianta Mini; vedem un prim teaser pentru acest smartphone metalic</b>Allview nu irosește timpul &icirc;n ceea ce privește lansările de terminale mobile, și iată că se pregătește pentru debutul unui nou device interesant. Acesta este nimeni altul dec&acirc;t X3 Soul Mini, varianta ceva mai compactă a modelului X3...

Allview nu irosește timpul în ceea ce privește lansările de terminale mobile, și iată că se pregătește pentru debutul unui nou device interesant. Acesta este nimeni altul decât X3 Soul Mini, varianta ceva mai compactă a modelului X3 Soul ce era prezentat oficial cu doar câteva zile în urmă.

Un prim teaser pentru varianta Mini tocmai ajunge în inbox-ul nostru, imagine ce poate fi văzută mai sus. De aici remarcăm că telefonul va păstra în mare parte design-ul deja cunoscut, fiind vorba desigur de o carcasă mai compactă. Posibil ca telefonul să ne aducă un panou HD AMOLED de 5 inch, 2 GB memorie RAM și un procesor octa-core.

Odată cu scăderea diagonalei, vom avea parte și de un preț ceva mai accesibil, poate chiar situat sub pragul de 900-1000 lei. În aceste momente Allview desfășoară o campanie specială prin care se oferă vouchere de 400 lei pentru achiziția lui X3 Soul, model al cărui preț devine astfel 1.099 lei. Detalii puteți găsi aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×