Allview pregătește un nou smartphone numit P8 eMAGIC; acesta va sosi cu o versiune actualizată a aplicației Magic Touch

1.669 ori
<b>Allview pregătește un nou smartphone numit P8 eMAGIC; acesta va sosi cu o versiune actualizată a aplicației Magic Touch</b>Allview P7 eMAGIC debuta anterior alături de o aplicație specială la pachet, una dezvoltată chiar de către Allview. Este vorba despre Magic Touch - software ce ne aduce un meniu lateral care conține shortcut-uri către aplicațiile noastre favorite, modalit

Odată cu smartphone-ul Allview P6 eMAGIC a debutat și aplicația Magic Touch prin care beneficiem de o nouă metodă de accesare a aplicațiilor favorite. Astfel, după preferințe putem plasa în stânga sau dreapta ecranului un buton special ce va deschide un meniu lateral cu shortcut-uri către aplicațiile dorite, acestea urmând a fi accesate într-un mod mai rapid decât de obicei.

Aplicația despre care vă vorbim primește acum o actualizare care aduce ca noutate un meniu de setări rapide odată cu apăsarea unei iconițe, exact cum întâlnim pe telefoanele dotate cu tehnologia 3D Touch. De asemenea, teaser-ul dezvăluit astăzi de către Allview ne anunță că un nou smartphone va fi lansat curând, și anume modelul Allview P8 eMAGIC.

Terminalul va sosi cu titlul software amintit mai sus, iar din câte putem vedea aici, se pare că panoul frontal va fi caracterizat de margini foarte subțiri în jurul ecranului. Pare că primim și o ramă metalică în cazul de față, sau poate chiar un corp unibody realizat dintr-un asemenea material. Mai multe vom afla curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×