Allview pregătește lansarea unui notebook convertibil; iată un prim teaser cu acest produs

1.391 ori
<b>Allview pregătește lansarea unui notebook convertibil; iată un prim teaser cu acest produs</b>Dacă cei de la UTOK ne-au adus pe plan local televizoare, iată că nici brașovenii de la Allview nu se lasă mai prejos, aceștia pregătindu-ne un produs foarte interesant. Primul teaser al device-ului Allview ce va fi lansat oficial pe data de 29...

Dacă cei de la UTOK ne-au adus pe plan local televizoare, iată că nici brașovenii de la Allview nu se lasă mai prejos, aceștia pregătindu-ne un produs foarte interesant. Primul teaser al device-ului Allview ce va fi lansat oficial pe data de 29 iulie, tocmai ce ne-a fost trimis în redacție și poate fi admirat mai jos.

Spre deosebire de teaserele anterioare ce dezvăluiau noi smartphone-uri, iată că de această dată este vorba despre un produs mai special. Din câte ne putem da seama, Allview va lansa un notebook convertibil al cărui display tactil va putea fi rotit la 360 grade, la fel ca și modele similare din tabăra Asus.

Potrivit celor de la Allview, în următoarele câteva zile vom primi noi teasere, dar și informații despre un concurs prin care veți avea șansa de a câștiga acest prim notebook Allview. De asemenea, brașovenii pregătesc și o campanie promoțională prin care cel mai probabil vom beneficia de o reducere la achiziția noului device.

Nu în ultimul rând, aflați că pe data de 23 iulie, Allview pregătește o surpriză clienților săi, informație care ne face și pe noi curioși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×