După lansarea lui HTC M8 ar putea urma și un model mini

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.525 ori
<b>După lansarea lui HTC M8 ar putea urma și un model mini</b>Dacă punem la socoteala faptul că cei de la HTC au lansat în anul 2013 și un model mini al flagship-ului HTC One, credem că și în 2014 vor urma aceleași plan de lansări. Se așteaptă ca HTC M8, cunoscut și sub denumirea de HTC One 2 sau HTC...

Dacă punem la socoteala faptul că cei de la HTC au lansat în anul 2013 și un model mini al flagship-ului HTC One, credem că și în 2014 vor urma aceleași plan de lansări. Se așteaptă ca HTC M8, cunoscut și sub denumirea de HTC One 2 sau HTC One+ să fie lansat în primul trimestru al acestui an.

Potrivit contului de twitter @evleaks, în spatele căruia se află binecunoscutul zvonac Evan Peters, aflăm că HTC M8 0P6B (această serie de cifre și litere reprezentând primele caractere din numărul modelului) va fi urmat pe piață de un model 0P8B, ce ar trebui să fie versiunea mini a lui HTC M8. La fel ca și modelul mini din 2013, credem că va beneficia de dotări mai modeste, dar cu toate acestea, el va dispune de același funcții software ca și flagship-ul M8.

Pentru moment nu există nici o speculație cu privire la un posibil model HTC M8 Max, dar ținând cont că lansarea lui HTC One Max a avut loc în luna octombrie 2013, mai avem destul de mult de așteptat până când vom știi cu siguranță dacă pe piață își va face apariția un astfel de model (HTC M8 Max).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×