Call of Mini Infinity review: un shooter 3D multiplayer ce nu ridică pretenții (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.425 ori
<b>Call of Mini Infinity review: un shooter 3D multiplayer ce nu ridică pretenții (Video)</b>De la Triniti Interactive vine jocul Call of Mini Infinity, un soi de parodie la Call of Duty și Halo, dacă ne uităm la modul în care sunt desenate personajele și felul în care arata arenele de luptă. Acest shooter third person este disponibil...

De la Triniti Interactive vine jocul Call of Mini Infinity, un soi de parodie la Call of Duty și Halo, dacă ne uităm la modul în care sunt desenate personajele și felul în care arata arenele de luptă. Acest shooter third person este disponibil gratuit in Play Store și noi l-am jucat pe Motorola Moto G.

Jocul a apărut la începutul lunii și este un 3D shooter online, care se joacă doar în multiplayer. El are câteva buguri deranjante, precum faptul că am pierdut tot progresul în joc sau faptul că personajul pe care îl controlez aleargă mult prea încet. Aveți la dispoziție clasicele moduri de joc Team Deathmatch și King of the Hill, plus câteva arme precum shotgun, mitraliere, pistoale, toate la prețuri mari.

Call of Mini Infinity review: un shooter 3D multiplayer ce nu ridică pretenții (Video)

Puteți și upgrada armele și armură și aveți la dispoziție chiar și puncte distribuite abilitaților speciale. E drept ca o sesiune de deathmatch e distractivă, deși unii inamici sunt pur și simplu prea buni și prea avansați în nivel față de un noob de nivel 1. Din păcate headshoturile în acest joc au loc la întâmplare, uneori chiar după ce un combatant e ucis, ceea ce e încă un bug.

și timpul de respawn de 8 secunde e cam mare, deci cu toate aceste defecte, nu prea vă pot recomanda acest joc. îi acordăm o notă de 6.5 și îl descărcați de aici, pe propria răspundere.

Motorola Moto G preț actualizat:

Call of Mini Infinity review

​

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×