După LG M10, sud-coreenii înregistrează și denumirile M20, M30, respectiv M40; Serie rivală pentru Galaxy M

801 ori
<b>După LG M10, sud-coreenii înregistrează și denumirile M20, M30, respectiv M40; Serie rivală pentru Galaxy M</b>De ceva vreme LG se pregătea să extindă seriile sale de telefoane sau mă gândesc, să le înlocuiască pe cele existente. Cam cum a făcut Samsung cu seria Galaxy J... După ce a brevetat multe modele LG G şi a lansat seria LG Q

De ceva vreme LG se pregătea să extindă seriile sale de telefoane sau mă gândesc, să le înlocuiască pe cele existente. Cam cum a făcut Samsung cu seria Galaxy J... După ce a brevetat multe modele LG G şi a lansat seria LG Q în India, acum ne pregăteşte și modele din Seria M. Deja a înregistrat telefonul LG M10, iar acum apar și modelele M20, M30 şi M40, aşa cum ne arată documentele de mai jos.

LG M20

LG a depus aplicaţii pentru înregistrarea acestor nume la Biroul de Proprietăţi Intelectuale din Coreea de Sud. Aceste device-uri sunt descrise doar ca smartphone-uri şi atât. Personal consider că se va provoca un pic de confuzie cu seria Galaxy M de la Samsung, denumirile fiind similare.

LG M30

În acest moment LG are seria G pentru flagship-uri, seria V pentru phablet-uri experimentale, seria Q pentru midrange şi seria K pentru telefoane de buget. Seria LG W lansată recent acoperă tot zona de buget. A mai apărut tot recent şi un trademark pentru seria LG C, despre care încă nu ştim nimic.

LG M40

Evident înregistrarea unei denumiri nu înseamnă automat şi că terminalul va fi lansat. LG se confruntă cu scăderi de vânzări pentru telefoanele sale şi ar putea paria pe zona midrange, care le-a adus succes celor de la Samsung în 2019, fiind poate chiar mai profitabilă decât flagshipurile.

Posibil ca modelele LG M să fie că dotări undeva între modelele W şi Q. Mă aştept la camere duale sau triple, corp din plastic, baterii mari şi procesoare Snapdragon 4xx sau 6xx.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×