Succesorul lui Huawei P30 s-ar putea numi Huawei P400; Chinezii înregistrează noi mărci comerciale

2.736 ori
<b>Succesorul lui Huawei P30 s-ar putea numi Huawei P400; Chinezii înregistrează noi mărci comerciale</b>În ultima vreme am descoperit multe mărci comerciale înregistrate de către companiile ce activează în zona smartphone, un exemplu recent fiind cei de la LG Electronics care au primit aprobarea pentru numeroase denumiri

În ultima vreme am descoperit multe mărci comerciale înregistrate de către companiile ce activează în zona smartphone, un exemplu recent fiind cei de la LG Electronics care au primit aprobarea pentru numeroase denumiri de telefoane din Seria-M. Acum aflăm că de curând și Huawei a aplicat pentru asemenea brevete, înregistrând câteva nume ce pot fi aplicate produselor din segmentul smartphone.

Huawei P300

La prima vedere aceste denumiri par a ne da de înțeles că succesorul lui Huawei P30 nu se va numi Huawei P40, ci Huawei P300 aparent. Pe lângă această marcă comercială, compania chineză a înregistrat la EUIPO și denumirile Huawei P400, respectiv Huawei P500. Aceleași denumiri au fost înregistrate și în cadrul UK IPO după cum vedeți în captura de mai jos. 

Huawei P500

Se vehiculează și posibilitatea ca viitorul flagship Huawei din prima parte a anului 2020 să fie numit Huawei P400 și nu Huawei P40 cum ne-am fi așteptat de fapt. De asemenea nu ar fi exclus ca firma chineză să ia în calcul extinderea numărului de modele din lineup-ul viitor P40, astfel că denumirea P400 ar putea fi asociată unei variante pliabile să spunem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×