LG înregistrează noi mărci comerciale; Pregătește telefoane din Seria M

608 ori
<b>LG înregistrează noi mărci comerciale; Pregătește telefoane din Seria M</b>În ultima lună sud-coreenii de la LG Electronics au introdus pe piața din India o nouă serie de terminale, seria W caracterizată de modele cu dotări mid-range și prețuri accesibile. Acestea au debutat deja în magazine după cum

În ultima lună sud-coreenii de la LG Electronics au introdus pe piața din India o nouă serie de terminale, seria W caracterizată de modele cu dotări mid-range și prețuri accesibile. Acestea au debutat deja în magazine după cum vă informam și noi aici, iaracum descoperim astăzi faptul că LG nu se oprește aici, urmând a mai lansa un lineup de telefoane cu scopul de a-și spori prezența în zona mid-range.

LG M10

Este vorba despre telefoane din Seria M, primele modele fiind înregistrate recent sub formă de mărci comerciale la EUIPO. Printre acestea se numără și LG M10, iar numele nu poate să nu ne amintească de Galaxy M10 - semn că LG vrea să lanseze un rival fix pentru seria Galaxy M în perioada următoare.

Se va merge probabil pe ruta unor telefoane de nivel entry-level cu 2 sau 3 GB RAM, panouri cu rezoluție HD+ și probabil baterii generoase de 4000 - 5000 mAh. Odată cu această veste mai aflăm și faptul că sud-coreenii au primit trademark-ul pentru LG V60 și LG V70, de această dată fără particula "ThinQ" alături. 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×