E-TEN V900 Glofiish, cel mai nou telefon cu suport DVB-H/DVB-T/T-DMB/DAB

3.092 ori
<b>E-TEN V900 Glofiish, cel mai nou telefon cu suport DVB-H/DVB-T/T-DMB/DAB</b>Acum ca nu mai exista un CES 2008 sa invadeze ecranele cu stiri picante din lumea tehnologiei, incepe numaratoarea inversa pana la urmatorul mare eveniment de acest gen: Congresul Mondial 3GSM, de la Barcelona. Acesta se va desfasura intre data de 11 si...

Acum ca nu mai exista un CES 2008 sa invadeze ecranele cu stiri picante din lumea tehnologiei, incepe numaratoarea inversa pana la urmatorul mare eveniment de acest gen: Congresul Mondial 3GSM, de la Barcelona. Acesta se va desfasura intre data de 11 si 14 februarie 2008, iar astazi va prezentam primul terminal care isi va face aparitia in cadrul showului, E-Ten V900 Glofiish.

Acest E-Ten Glofiish V900 Commuicator, are, pe langa un nume lung si o lista de functii TV destul de impresionanta, suportand capacitate de receptie DVB-H, DVB-T, T-DMB si DAB. Imaginea de mai sus este un afis promotional al terminalului, care si-a facut aparitia pe site-ul oficial Glofiish astazi. Doar atat stim despre acest telefon la ora actuala, dar suportul avansat pentru televiziunea mobila poate insemna doar un singur lucru: popularitatea pe piata asiatica.

Sau poate E-Ten s-a gandit ca europenii si americanii vor ceda in sfarsit tentatiei, acceptand conceptul de canale TV difuzate pe ecranele de mici dimensiuni ale terminalelor lor portabile. Dezavantajele acestei tehnologii sunt evidente, majoritatea telefoanelor avand probleme cu receptia (cel putin in Europa), dar se pare ca asiaticii sunt mai mult decat incantati de acest feature. Sa se rezume totul doar la marimea ecranului sau este si o problema de conceptie?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×