Telefonul Xing Bao N98 include logo-ul Apple si 2 display-uri

2.374 ori
<b>Telefonul Xing Bao N98 include logo-ul Apple si 2 display-uri</b>Deja nu mai exista ascunzisuri pentru companiile care cloneaza celebrul iPhone, avand in vedere faptul ca acestea au inceput chiar sa apara in public cu logo-ul Apple pe ele. Printre acestea se numara si inedita clona Xing Bao N98: Partea frontala a...

Deja nu mai exista ascunzisuri pentru companiile care cloneaza celebrul iPhone, avand in vedere faptul ca acestea au inceput chiar sa apara in public cu logo-ul Apple pe ele. Printre acestea se numara si inedita clona Xing Bao N98:

Partea frontala a handsetului este dotata cu un display touch cu diagonala de 3 inch, in vreme ce partea din spate include un display de 1.2 inch si o tastatura (non-touch) de "moda veche". Toate acestea sosesc cu inca un feature, destul de ciudat, un logo Apple dispus si el sub tastatura. Evident, nici vorba de folosirea cu licenta a acestui logo, de vreme ce avem de-a face cu o clasica productie asiatica. N98 include si o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth si suporta inputul textului prin scris de mana.

Lista de specificatii tehnice se incheie cu un slot pentru carduri microSD si conectivitatea in benzi de frecvente de 900/1800 MHz. Pretul telefonul este chiar mai interesant decat toate dotarile sale, 180 de dolari. Aceste revelatii apar de ficare data cand o clona iPhone este semnalata... Ne dorim sa locuim in China, sa folosim clone iPhone si sa adoram televiziunea mobila, de vreme ce SUA si Europa inteleg diferit piata mobila decat asiaticii, poate chiar gresit... in cazul unor anumiti producatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×