Cea mai tare farsa de la CES 2008!

1.380 ori
<b>Cea mai tare farsa de la CES 2008!</b>Nu, nu este vorba despre retragerea lui Bill Gates, caci miliardul vorbea serios, ci despre gluma celor de la Gizmodo, semnalata si pe blogul lui Manafu. Se pare ca bloggerii Gizmodo se plictiseau si au decis sa inchida toate LCD-urile din zona cu...

Nu, nu este vorba despre retragerea lui Bill Gates, caci miliardul vorbea serios, ci despre gluma celor de la Gizmodo, semnalata si pe blogul lui Manafu. Se pare ca bloggerii Gizmodo se plictiseau si au decis sa inchida toate LCD-urile din zona cu ajutorul unor telecomenzi speciale TV-B-Gone. Urmariti intreaga farsa de la CES 2008 dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video:

Evident, o astfel de gluma a atras critici asupra intregului proces de acreditare a bloggerilor la astfel de evenimente. Desi farsa ni se pare amuzanta e posibil ca editoriio Gizmodo sa nu mai fie acreditati la acest eveniment in viitor, poate chiar si altele de genul, sau chiar sa fie dati in judecata de catre organizatorii CES. Intre timp reprezentantii Gizmodo par relexati in legatura cu initiativa lor, afirmand ca Panasonic a avut noroc cu ecranul sau de 150 de inch, care nu avea port infrarosu.

Bloggerii povestesc cum initial au vrut sa inchida doar un LCD si inca unul si inca unul, pana ce nu s-au mai putut opri ajungand chiar sa opreasca un intreg perete de TV-uri. Evident, cei de la Gizmodo au recunoscut ca au facut viata grea unor persoane care lucrau in cadrul CES, in special celor de la Motorola, cerandu-si scuze la finalul articolului in care semnalau farsa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×