Echipa de Formula 1 Ferrari foloseşte pe un monopost un telefon Microsoft Lumia 950 XL; Continuum utilizat pentru teste?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 650 ori
<b>Echipa de Formula 1 Ferrari foloseşte pe un monopost un telefon Microsoft Lumia 950 XL; Continuum utilizat pentru teste?</b>Pasionaţii sporturilor cu motor ştiu cu siguranţă că a &icirc;nceput un nou sezon de Formula 1 &icirc;n acest weekend, ocazie cu care am putut arunca o privire asupra standurilor marilor echipe şi pregătirilor lor pentru curse. Un device interesant...

Pasionaţii sporturilor cu motor ştiu cu siguranţă că a început un nou sezon de Formula 1 în acest weekend, ocazie cu care am putut arunca o privire asupra standurilor marilor echipe şi pregătirilor lor pentru curse. Un device interesant ne-a furat privirea la standul Ferrari, un telefon Microsoft Lumia 950 XL, ataşat la un monopost.

Terminalul părea să fie andocat la un monitor de mari dimensiuni şi e posibil să îşi fi folosit camera, senzorii şi Continuum pentru a transmite date la un PC mai mare. Ferrari deja folosea modele Surface Hub pentru prezentările destinate presei, dar Microsoft nu e partener oficial al scuderiei, deci ne intriga această alegere.

Mai mult decât atât, toamna trecută echipa F1 Lotus şi pilotul său Romain Grosjeanpromovau telefonul Lumia 950 şi prezentau un sistem de diagnosticare şi analiza bazat pe acel model. Continuum era şi el menţionat plus tehnologii de nouă generaţie, special pentru Formula 1. Cred că putem găsi 10 camere mai bune decât cea de pe telefon pentru a le monta pe un bolid Ferrari şi totuşi Lumia 950 XL a fost ales.

Să fie un artificiu de PR sau chiar e telefonul atât de bun la sarcina sa?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×