Small and Furious Review (Allview X3 Soul Mini): racer şi platformer side scrolling, cu limite de timp enervante (Video)

1.305 ori
<b>Small and Furious Review (Allview X3 Soul Mini): racer şi platformer side scrolling, cu limite de timp enervante (Video)</b>Există jocuri cu limite de timp şi apoi există Small and Furious, un platformer şi joc de curse side scrolling, care are limite de timp foarte stricte. Am testat titlul pe telefonul Allview X3 Soul Mini, care v-a fost oferit la concurs. &nbsp; Jocul e...

Există jocuri cu limite de timp şi apoi există Small and Furious, un platformer şi joc de curse side scrolling, care are limite de timp foarte stricte. Am testat titlul pe telefonul Allview X3 Soul Mini, care v-a fost oferit la concurs.

Jocul e gratuit in Play Sore şi implică controlul unui automobil ce rulează din profil şi sare pe trambuline, rotindu-se în aer pe măsură ce îi echilibrăm centrul de greutate folosind butoane virtuale. Există şi un mod endless, în care nu ne mai cramponăm de limita de timp din fiecare nivel. Acrobaţiile sunt bazate pe o fizică destul de aproximativă aici, dar e plăcut să vezi cum se dezintegrează manechinul aflat la volan.

Vom "alerga" în 4 medii diferite, iar Small and Furious are o grafică 3D destul de arătoasă. Titlul pune la bătaie 81 de circuite, nitro şi boostere de tot soiul. Mare atenţie la cauciurile sau trambulinele ce preced o cădere în pantă, pentru că va fi greu să treceţi peste acele zone. Există 18 personaje aici şi upgrade-uri pentru toate cele 8 automobile.

Small and Furious Review (Allview X3 Soul Mini): racer şi platformer side scrolling, cu limite de timp enervante (Video)

Puteţi face upgrade pentru motor, roţi, nitro şi suspensii şi aveţi şi checkpointuri la dispoziţie în nivel, din fericire. Îi acordăm acestui joc nota 8 din 10 și aflați că îl puteți descărca de aici pentru Android, ori de aici pentru iOS.

Prețuri actualizate:

Review joc Small and Furious, prezentat pe telefonul Allview X3 Soul Mini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×