This Could Hurt Review (Lenovo Vibe X3): un platformer-puzzler cu grafică 3D, care a rezistat frumuşel 4 ani (Video)

1.427 ori
<b>This Could Hurt Review (Lenovo Vibe X3): un platformer-puzzler cu grafică 3D, care a rezistat frumuşel 4 ani (Video)</b>Ştiu, ştiu textul deja: "Alex nu mai prezenta jocuri vechi". Vechi nu &icirc;nseamnă şi prost sau demodat, totuşi! This Could Hurt e un exemplu şi dacă nu aş fi spus că e un joc lansat &icirc;n 2012, probabil că aţi fi crezut că are maxim 2...

Ştiu, ştiu textul deja: "Alex nu mai prezenta jocuri vechi". Vechi nu înseamnă şi prost sau demodat, totuşi! This Could Hurt e un exemplu şi dacă nu aş fi spus că e un joc lansat în 2012, probabil că aţi fi crezut că are maxim 2 ani vechime. Ei bine am testat acest puzzler-platformer pe Lenovo Vibe X3 şi ne-am distrat cu el.

Jocul e gratuit in Play Store, cel puţin în varianta testată de noi, distribuită de Chillingo. Veţi parcurge labirinturi pline de capcane, cu ţepi, fierastraie circulare şi platforme mobile. Avem şi ţepi şi săgeţi care trag spre personajul principal, ce aminteşte puţin de Zelda. Temporizarea e totul aici, iar personajul va merge automat şi se va opri doar dacă ţinem apăsat pe ecran.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/jocuri/this%20could%20hurt.jpg

Anumite capcane sunt activate doar câteva secunde, deci de aici vine şi ideea de a calcula momentul când trebuie să ne mişcăm sau să stăm. Trebuie să fim cu ochiul pe bara de HP, care e afectată cu fiecare lovitură. Important e că dacă vom pica în hău, e game over şi trebuie să o luăm de la început. Există şi powerupuri pe care le putem cumpăra cu ghinde (moneda de schimb a jocului), unele care încetinesc capcanele sau ne apără de ele.

Grafica 3D arata excelent pentru un joc vechi de 4 ani şi ce nu mi-a plăcut e că uneori personajul dispare din faţa camerelor, parcurgând labirinturile în stil Monument Valley, dar nu la fel de frumos randate. Avem şi trambuline, podele explozive şi schimbăm şi mediul de joc odată la 10 nivele. Nivelele sunt destul de scurte şi provoacă inteligenta. Îi acordăm nota de 8.3 din 10 acestui joc şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul telefonului Lenovo îl puteți afla de pe MarketOnline.ro.

This Could Hurt, joc Android prezentat pe telefonul Lenovo Vibe X3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×