HTC Desire C surprins În imagini postate din greșeală de Orange România!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.626 ori
<b>HTC Desire C surprins În imagini postate din greșeală de Orange România!</b>Iată că Orange România a ajuns pe site-urile de știri din afară printr-o mică gafă, care implică postarea unor fotografii cu un telefon nelansat încă. Fotografiile au fost postate pe Facebook și îl înfățișează pe HTC Desire C, cunoscut...

Iată că Orange România a ajuns pe site-urile de știri din afară printr-o mică gafă, care implică postarea unor fotografii cu un telefon nelansat încă. Fotografiile au fost postate pe Facebook și îl înfățișează pe HTC Desire C, cunoscut până acum sub numele de cod HTC Golf, sau chiar HTC Wildfire C.

Acesta se vrea a fi o variantă low end a telefoanelor din seria One și se pare că noul model se află deja în teste la Orange România. Hai să vă explic și contextul acestei scăpări: cineva de la Orange a decis să facă o poză cu toate telefoanele echipei de Marketing a operatorului și din întâmplare s-a nimerit să fie și noul HTC printre ele. Speculațiile afirmă că acesta este un terminal cu display HVGA de 3.5 inch și un procesor single core de 800 MHz sau 1 GHz (nu este clar încă).

Alte dotări includ o cameră de 5 megapixeli, o cameră frontală pentru videoconvorbiri, 512 MB de RAM și 4 GB memorie internă. Avem și WiFi, Bluetooth 3.0 și un slot microSD la bordul acestui terminal, care se pare că va rula Android 4.0 ICS. Cu o asemenea scăpare de anvergură mă aștept să vedem un anunț oficial în maxim o lună și prețul va fi accesibil, sunt sigur.

HTC Desire C surprins În imagini postate din greșeală de Orange România!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×