Ecranul holografic de pe telefonul RED Hydrogen One este explicat şi detaliat; Foloseşte tehnologia companiei Leia

2.467 ori
<b>Ecranul holografic de pe telefonul RED Hydrogen One este explicat şi detaliat; Foloseşte tehnologia companiei Leia</b>Anul acesta celebrul producător de camere video RED a anunțat lansarea primului său smartphone, model numit Hydrogen One ce va debuta comercial abia de anul viitor. Pe lângă capabilitățile inedite în materie de captură video, avem și un așa numit

În ultimele luni a apărut un super smartphone care ne-a fascinat de la prima scăpare, RED Hydrogen One. Ne-a uimit prin camerele profesioniste de la bord, dar şi prin promisiunea unui "ecran holografic", care astăzi e în sfârşit detaliat şi explicat.

Foloseşte tehnologie de la startupul Leia Mobile, care prinde contur în clipul de mai jos. Terminalul proiectează un câmp luminos care poate reprezenta forme 3D pe un spaţiu ridicat deasupra ecranului. E folosită o nanotehnologie integrată în panoul de display, ceea ce îi permite să afişeze elemente 3D, în vreme ce se comportă şi ca un ecran normal.

Leia Inc a semnat deja un contract pe câţiva ani cu RED, pentru a îi asigura tehnologia necesară. Leia are avantajul unor realizări tehnologice în zona "design-ului Nano Photonic" şi a producţiei de soluţii holografice pe bază de câmp luminos. RED mai are şi licenţe de la Synaptic pentru a implementa gesturi de interacţiune cu ecranul fără atingere, pur şi simplu prin ţinerea mâinii deasupra sa.

Astfel vom putea şi interacţiona cu hologramele respective. Veţi putea spre exemplu să fluturaţi mâna deasupra unei hărţi 3D proiectată holografic sau chiar să jucaţi jocuri în acest mod. Precomenzile lui Hydrogen One sunt deja disponibile, cu un corp din aluminiu la 1195 dolari sau titaniu la 1595 dolari. Livrările încep din prima jumătate a lui 2018.

RED este un producător de camere video folosite la Hollywood și având prețuri de zeci de mii de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×