Iată telefonul RED Hydrogen One cu care se vor filma pelicule Hollywood; Se află în mâna lui Marques Brownlee deocamdată (Video)

2.546 ori
<b>Iată telefonul RED Hydrogen One cu care se vor filma pelicule Hollywood; Se află în mâna lui Marques Brownlee deocamdată (Video)</b>Am privit cu fascinaţie cum brandul RED, asociat camerelor de la Hollywood a intrat în zona smartphone, prin modelul Hydrogen One. Scriam despre RED Hydrogen One luna trecută şi aflam că va fi un veritabil Transformer cu ataşamente şi obiective speciale.

Am privit cu fascinaţie cum brandul RED, asociat camerelor de la Hollywood a intrat în zona smartphone, prin modelul Hydrogen One. Scriam despre el luna trecută şi aflam că va fi un veritabil Transformer cu ataşamente şi obiective speciale. Acum faimosul YouTuber Marques Brownlee a pus mâna pe un prototip şi îl vedem prezentat pe scurt mai jos.

Marques a descris excelent acest smartphone cu următoarele cuvinte: "dacă Moto Z şi un tractor ar face un copil...". RED i-au oferit lui Marques un prototip şi avem ocazia să îl vedem pentru prima oară. Terminalul ar trebui să aibă un ecran holografic/3D de 5.5 inch sau 5.7 inch, cel puţin în una dintre variantele sale. A se remarca lăţimea deosebită aici, plus acele porţiuni curbate laterale, folosite pentru a ţine telefonul mai uşor, ca un "box" să zicem.

Logo-ul RED arată fascinant, ca un ochi al unui Terminator. Corpul e fabricat din metal şi kevlar şi spre finalul clipului îl vedem pe RED Hydrogen One şi într-o variantă cu obiectiv ataşat. Avem şi un buton fizic roşu pentru captura foto/video în zona inferioară din dreapta jos. Jos se afla un port USB Type-C, iar în spate regăsim pini pentru ataşarea de module, în stil Moto Z. Telefonul ar trebui să debuteze în 2018, cu un preţ de pornire de 1.195 dolari pentru versiunea cu carcasa din aluminiu, sau 1.595 dolari pentru varianta din titaniu.

Ni se promite o calitate de captura la nivel de mirrorless sau DSLR, iar pe viitor cu ataşamente se va putea realiza şi captura video 8K.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×