Iată telefonul RED Hydrogen One cu care se vor filma pelicule Hollywood; Se află în mâna lui Marques Brownlee deocamdată (Video)

2.567 ori
<b>Iată telefonul RED Hydrogen One cu care se vor filma pelicule Hollywood; Se află în mâna lui Marques Brownlee deocamdată (Video)</b>Am privit cu fascinaţie cum brandul RED, asociat camerelor de la Hollywood a intrat în zona smartphone, prin modelul Hydrogen One. Scriam despre RED Hydrogen One luna trecută şi aflam că va fi un veritabil Transformer cu ataşamente şi obiective speciale.

Am privit cu fascinaţie cum brandul RED, asociat camerelor de la Hollywood a intrat în zona smartphone, prin modelul Hydrogen One. Scriam despre el luna trecută şi aflam că va fi un veritabil Transformer cu ataşamente şi obiective speciale. Acum faimosul YouTuber Marques Brownlee a pus mâna pe un prototip şi îl vedem prezentat pe scurt mai jos.

Marques a descris excelent acest smartphone cu următoarele cuvinte: "dacă Moto Z şi un tractor ar face un copil...". RED i-au oferit lui Marques un prototip şi avem ocazia să îl vedem pentru prima oară. Terminalul ar trebui să aibă un ecran holografic/3D de 5.5 inch sau 5.7 inch, cel puţin în una dintre variantele sale. A se remarca lăţimea deosebită aici, plus acele porţiuni curbate laterale, folosite pentru a ţine telefonul mai uşor, ca un "box" să zicem.

Logo-ul RED arată fascinant, ca un ochi al unui Terminator. Corpul e fabricat din metal şi kevlar şi spre finalul clipului îl vedem pe RED Hydrogen One şi într-o variantă cu obiectiv ataşat. Avem şi un buton fizic roşu pentru captura foto/video în zona inferioară din dreapta jos. Jos se afla un port USB Type-C, iar în spate regăsim pini pentru ataşarea de module, în stil Moto Z. Telefonul ar trebui să debuteze în 2018, cu un preţ de pornire de 1.195 dolari pentru versiunea cu carcasa din aluminiu, sau 1.595 dolari pentru varianta din titaniu.

Ni se promite o calitate de captura la nivel de mirrorless sau DSLR, iar pe viitor cu ataşamente se va putea realiza şi captura video 8K.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×