Elephone C1 este un nou smartphone de buget; costă 119 dolari și aduce un design metalic arătos

1.175 ori
<b>Elephone C1 este un nou smartphone de buget; costă 119 dolari și aduce un design metalic arătos</b>Numeroase lansări de smartphone-uri au avut loc astăzi pe piață, printre acestea numărându-se trioul de modele Allview P9 Energy, P9 Energy Lite, P9 Energy mini, smartphone-urile Xiaomi Mi 5s, Mi 5s Plus, dar și Samsung Galaxy On8. De asemenea, există și

Numărul de smartphone-uri anunțate astăzi mai crește cu o unitate, și asta pentru că firma chineză Elephone tocmai ce a dezvăluit modelul C1 pe care îl puteți vedea în cadrul imaginilor de mai jos. Avem de-a face aici cu un handset foarte accesibil și arătos totodată ce va fi comercializat pe piața din China la un preț de doar 119 dolari ~ adică 475 lei, sumă ce nu va face o gaură în bugetul nostru. 

Elephone C1

Pentru acest preț plătit vom primi la schimb un handset cu display HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz, chip grafic Mali-T720MP și 2 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare se ridică la 16 GB, iar la nevoie vom putea opta pentru un card microSD de până la 64 GB.

Elephone C1

Telefonul ne aduce un scanner de amprente, două sloturi SIM și o cameră foto principală de 8 megapixeli ce este însoțită de bliț LED pentru acele situații de lumină slabă. Avem și conectivitate 4G LTE în cazul de față, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și o baterie de 2850 mAh. Trebuie menționat faptul că smartphone-ul vine într-o carcasă metalică - fiind disponibil și într-o nuanță foarte interesantă de albastru.

Elephone C1 este disponibil în acest moment la precomandă și ar urma să fie livrat către clienți din a doua jumătate a lunii noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×