Vernee e pe cai mari, pregăteşte lansarea primelor telefoane cu procesor Snapdragon 830 şi MediaTek Helio X30

1.326 ori
<b>Vernee e pe cai mari, pregăteşte lansarea primelor telefoane cu procesor Snapdragon 830 şi MediaTek Helio X30</b>Vernee este o companie de origine chineză ce se află la început de drum și care a reușit să ne atragă atenția prin produse foarte arătoase, accesibile și totodată bine dotate. S-a remarcat și faptul că producătorul pune accentul și asupra suportului

Vernee e noua companie-revelație din China, când vine vorba de producători de terminale mobile de top, iar ei s-au anunţat deja pe lista companiilor ce adoptă chipseturile flagship de la MediaTek şi Qualcomm. Astfel, producătorul a confirmat că va lansa primele telefoane cu procesoare MediaTek Helio X30 şi Snapdragon 830 la bord.

Apollo 2 Pro

Helio X30 a fost anunţat recent, iar Snapdragon 830 nici nu a debutat încă la nivel oficial. Ambele chipseturi sunt bazate pe procesul de producţie de 10 nm, iar Vernee Apollo 2 va realiza premiera, cel puţin când vine vorba de Helio X30. La bord vom găsi şi un ecran Super AMOLED Quad HD, dar mai avem ceva de aşteptat, pentru că acest model ar trebui să sosească prin martie anul viitor.

Foarte posibil să primim şi 8 GB RAM, pentru că noul chipset MediaTek oferă suport pentru astfel de memorie. Apoi vom vedea şi un model Apollo 2 Pro, lansat în mai, cu procesor Snapdragon 830, dar şi cu ecran Super AMOLED. Cel mai probabil Vernee nu va avea totuşi premiera, pentru că sunt sigur că la MWC 2017 vom mai vedea câteva smartphone-uri cu noul CPU Snapdragon la bord.

Deocamdată planurile şi promisiunile sună bine, dar să vedem dacă micuţa companie poate livra astfel de terminale, mai ales că bătăliile pentru componente sunt dure în lumea producătorilor chinezi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×