Elephone Max va fi un phablet de 6 inch cu Android 7.0 Nougat, cameră duală și preț competitiv!

1.338 ori
<b>Elephone Max va fi un phablet de 6 inch cu Android 7.0 Nougat, cameră duală și preț competitiv!</b>Elephone MAX este numele viitorului phablet pregătit de către firma asiatică Elephone, model ce ne va aduce un display generos de 6 inch, o cameră foto duală, dar și sistemul de operare Android 7.0 Nougat la pachet. Deși nu avem mai multe detalii despre

Chinezii de la Elephone continuă să ne uimească prin smartphone-urile pe care le aduc pe piață, noi modele fiind pregătite pentru debut în perioada imediat următoare. Unul dintre acestea va fi și Elephone Max, un model cu display generos de 6 inch ce este destinat iubitorilor de phablet-ului care sunt gata să nu țină cont de dimensiuni atât timp cât au la dispoziție un ecran de mari dimensiuni și o baterie pe măsură.

Elephone MAX

Ni se dezvăluie faptul că phablet-ul Max va sosi și cu o cameră foto duală care cel mai probabil ne va permite modificarea punctului de focus după realizarea fotografiilor, sau poate realizarea de capturi alb-negru vintage. De asemenea, dispozitivul va rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat, va sosi într-o carcasă ultra-slim din metal și totodată ne va oferi un scanner de amprente la pachet.

Compania spune că handset-ul va avea un preț foarte atractiv, detaliu pe care al trebui să îl aflăm în curând. Se anunță așadar un phablet foarte interesant și suntem curioși să vedem ce mai include pachetul hardware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×