Elephone P10, un nou telefon elegant cu preț mic și dotări low end apare În imagini

Autor:  | Publicat în:  Elephone 1.931 ori
<b>Elephone P10, un nou telefon elegant cu preț mic și dotări low end apare În imagini</b>Se pare că și brandurile mai puțin cunoscute din Asia se imita între ele, astfel ca proaspăt apărutul handset Elephone P10 are azi parte de randari ce ne arată un design similar cu al handsetului iNew V3. &nbsp; Acesta e probabil cel mai elegant...

Se pare că și brandurile mai puțin cunoscute din Asia se imita între ele, astfel ca proaspăt apărutul handset Elephone P10 are azi parte de randari ce ne arată un design similar cu al handsetului iNew V3.

Acesta e probabil cel mai elegant telefon low end pe care l-am văzut până acum, iar Elephone P10 are o carcasă îngustă și margine superioară și inferioară rotunjită, precum modelele de la Huawei din seria Ascend. P10 are același sistem de notificări pe bază de puls albastru în zona inferioară, ca și iNew V3, pe care îl imită. Handsetul vine pe alb sau negru și are un difuzor mic în partea din spate.

Elephone P10

El integrează doar o cameră de 5 megapixeli cu blitz dual LED, display qHD de 5 inch (540 x 960 pixeli) și are Android 4.4 KitKat că OS. Dotările sale includ și 1 GB RAM și un procesor quad core MediaTek MT6582. Prețul speculat pentru acest nou venit este în jur de 130 de dolari, în concordanță cu dotările sale, deși cred că putem obține ceva mai bun de la Xiaomi la preț similar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×