Jailbreak untethered pentru iOS 7.1.1 primește un teaser pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 671 ori
<b>Jailbreak untethered pentru iOS 7.1.1 primește un teaser pe iPhone</b>Comunitatea jailbreak a avut dificultăți în a-și efectua hackurile obișnuite odată cu patchul aplicat de Apple pentru exploitul evasi0n7 folosit pe iOS 7.1. Ei bine, azi vin vești bune din direcția dezvoltatorilor, care pregătesc jailbreak...

Comunitatea jailbreak a avut dificultăți în a-și efectua hackurile obișnuite odată cu patchul aplicat de Apple pentru exploitul evasi0n7 folosit pe iOS 7.1. Ei bine, azi vin vești bune din direcția dezvoltatorilor, care pregătesc jailbreak untethered pentru terminalele iOS 7.1.1.

Un teaser a fost postat pe web, care prezintă un iPhone cu acest jailbreak aplicat. Stefan Esser, zis și @i0n1c, cel care a fost crucial în dezvoltarea jailbreak-ului de pe iOS 4.3 a postat pe Twitter o fotografie cu un iPhone 5c cu jailbreak în iOS 7.1.1. Asta nu înseamnă că trebuie să ne așteptăm la o lansare prea curând, ci că se lucrează la acest hack. O confirmare a venit și de la @winocm, unul dintre cei mai populari membri ai comunității JB.

El a postat un video pe YouTube, în care prezintă un jailbreak untethered pe iPhone 4 cu iOS 7.1.1. Demonstrația să nu e la fel de clară ca dovada lui @i0n1c, dar e semn că lucrurile sunt pe drumul cel bun. Echipa de dezvoltatori evad3rs, cei care au realizat jailbreakul iOS 7.0 lucrează la rândul său la nouă versiune, dar mă aștept ca noi piedici să apară, pe măsură ce Apple pregătește și lansează iOS 8.0.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×