O nouă versiune derivată din Galaxy S5 (Prime/Active) ajunge În benchmarkul AnTuTu cu Android 4.4.3

979 ori
<b>O nouă versiune derivată din Galaxy S5 (Prime/Active) ajunge În benchmarkul AnTuTu cu Android 4.4.3</b>știm că Samsung are în pregătire cel puțin 3 versiuni derivate din Galaxy S5, iar câteva dintre ele au fost subiect de leakuri deja. Pe lista se afla Samsung Galaxy S5 Prime, S5 Active și S5 Mini. Ei bine, unul dintre ele a ajuns în benchmarkul...

știm că Samsung are în pregătire cel puțin 3 versiuni derivate din Galaxy S5, iar câteva dintre ele au fost subiect de leakuri deja. Pe lista se afla Samsung Galaxy S5 Prime, S5 Active și S5 Mini. Ei bine, unul dintre ele a ajuns în benchmarkul AnTuTu cu o nouă versiune de Android.

E vorba despre Android 4.4.3, care nu a fost oferit publicului încă. Ca de obicei @evleaks e în spatele scăpării, iar el nu e atât de sigur pe cât era înainte ca numele de cod SM-G906 îi este asociat lui Galaxy S5 Prime. Noi informații arata că de fapt acest S5 metalic ar putea de fapt să aibă codul SM-G901. Specificațiile menționate de benchmark includ un procesor Snapdragon 801, GPU Adreno 330, display de 5.2 inch și rezoluție Full HD, plus cameră de 16 MP.

Aceste dotări aparțineau lui Galaxy S5 Active, dacă îmi amintesc bine. Prime ar trebui să suporte o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, dar e posibil să vedem aici doar un prototip, de aici și rezoluția scăzută. Ce e bizar e că Galaxy S5 Active e deja asociat numelui de cod GM870, deci ce este acest SM-G906A? Galaxy S5 Neo?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×