Elveţienii de la Movado lansează o nouă generaţie de smartwatch-uri high end din gama Connect

1.127 ori
<b>Elveţienii de la Movado lansează o nouă generaţie de smartwatch-uri high end din gama Connect</b>Din partea elevețienilor de la Movado vine astăzi o nouă generație de smartwatch-uri din seria Connect. Produsele sunt echipate cu panouri AMOLED cu rezoluție de 400 x 400 pixeli, procesor Snapdragon 2100 şi 512 MB RAM, plus 4 GB de stocare flash

A trecut ceva vreme de când nu am mai auzit numele Movado. Acesta este un brand elveţian asociat ceasurilor şi care a intrat în zona smartwatch împreună cu HP în anul 2015. Acum Movado revine cu o nouă generaţie de smartwatch-uri high end, din gama Connect.

Movado

Noile modele sunt bazate pe platforma Android Wear 2.0, iar produsele Movado Connect au fost puse în vânzare direct prin magazinul online al elveţienilor. Purtabilul vine în 5 versiuni, cu design minimalist, dar cu funcţii smart. Preţul de pornire este de 595 dolari. Designul este unul inspirat de epoca analogică şi se remarcă printr-un panou edge to edge acoperit cu cristal.

La bord găsim un panou AMOLED cu rezoluţie de 400 x 400 pixeli, un procesor Snapdragon 2100 şi 512 MB RAM, plus 4 GB stocare. Pe partea de conectivitate avem Bluetooth 4.1, WiFi, NFC, iar senzorii includ giroscop, accelerometru, senzor de lumină ambientală şi mulţi alţii. Din păcate nu primim şi GPS sau senzor pentru puls, confirmând că acesta nu este un purtabil sport.

Preţul maxim plătibil pentru acest ceas este de 995 dolari, pentru vârful de gamă. Toate variantele sunt fabricate din oţel inoxidabil şi vin pe versiuni de culoare aurie sau argintie, cu curele din silicon sau metal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×