Producătorul elvețian Movado lansează un prim smartwatch împreună cu HP; ceas axat mai mult pe simplitate

640 ori
<b>Producătorul elvețian Movado lansează un prim smartwatch împreună cu HP; ceas axat mai mult pe simplitate</b>După ce anterior aflam că producătorul de ceasuri TAG Heuer a dezvăluit un prim smartwatch din portofoliu, iată că astăzi ni se dezvăluie detalii despre o altă lansare de ceas inteligent. Movado, un producător elvețian de ceasuri, tocmai ce a...

După ce anterior aflam că producătorul de ceasuri TAG Heuer a dezvăluit un prim smartwatch din portofoliu, iată că astăzi ni se dezvăluie detalii despre o altă lansare de ceas inteligent. Movado, un producător elvețian de ceasuri, tocmai ce a dezvăluit modelul Bold Motion, device realizat în parteneriat cu HP.

Spre deosebire de alte modele de pe piață ce încearcă să aducă cât mai multe aplicații și funcții la pachet, Movado a decis ca acest smartwatch să fie axat mai degrabă pe simplitate. Astfel, primim un ceas elegant cu iluminare LED, ce oferă informații despre email-urile primite, mesajele, sau apeluri.

Toate aceste notificări vor fi semnalate pe cadran printr-un semnal luminos, respectiv de către o vibrație subtilă. De asemenea, există și funcția de măsurare a numărului de pași, fără a îngreuna experiența de utilizare. Din câte vedem în clipul de mai jos, ceasul vine cu o aplicație dedicată de unde vom alege unele setări.

Aflăm că Bold Motion oferă conectivitate Bluetooth și suport pentru conectarea sa la device-uri Android sau iOS. Cadranul este realizat din oțel inoxidabil și măsoară 44 mm, fiind dotat cu o curea neagră din silicon. Prețul acestui ceas se ridică la suma de aproximativ 700 dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×