eMAG ne prezintă cele mai potrivite cadouri pentru Crăciun; LG G3 la 1.799 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.856 ori
<b>eMAG ne prezintă cele mai potrivite cadouri pentru Crăciun; LG G3 la 1.799 lei</b>începând de astăzi, cei de la eMAG dau startul unei campanii speciale de reduceri prin care ni se oferă discount-uri la cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, promoție printre care regăsim tablete și...

începând de astăzi, cei de la eMAG dau startul unei campanii speciale de reduceri prin care ni se oferă discount-uri la cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, promoție printre care regăsim tablete și smartphone-uri cu prețuri speciale.

Printre smartphone-urile cu reduceri atractive, îl regăsim și pe LG G3, device flagship ce poate fi achiziționat acum la prețul de 1.799 lei, discount-ul aplicat fiind de 18% (-400 lei).  Un alt smartphone ce va atrage atenția celor din jur prin grosimea sa de doar 5.5 mm este și Allview X2 Soul, terminal ce poate fi al vostru la prețul de 1.099 lei.

eMAG ne prezintă cele mai potrivite cadouri pentru Crăciun; LG G3 la 1.799 lei

Alte smartphone-uri cu prețuri speciale sunt și Samsung Galaxy S4 Black Edition, device ce costă 1.499 lei, sau Alcatel OneTouch Idol Alpha, un terminal ce iese în evidență printr-o carcasă care include o serie de elemente transparente realizate din sticlă. Acesta poate fi achiziționat pentru 929 lei. Lista completă de produse poate fi consultată chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×