Allview V1 Viper e a ajuns la câștigător! Acesta se numește Stoica Andrei și este din Urziceni

Autor:  | Publicat în:  Concurs 827 ori
<b>Allview V1 Viper e a ajuns la câștigător! Acesta se numește Stoica Andrei și este din Urziceni</b>Un telefon pe care l-am testat de curând este și Allview V1 Viper e, device pe care ulterior l-am oferit ca premiul în cadrul unui concurs prin tragere la sorți. Fericitul câștigător ce a fost decis de random.org este Stoica Andrei, un adolescent...

Un telefon pe care l-am testat de curând este și Allview V1 Viper e, device pe care ulterior l-am oferit ca premiul în cadrul unui concurs prin tragere la sorți. Fericitul câștigător ce a fost decis de random.org este Stoica Andrei, un adolescent în vârstă de 16 ani din Urziceni, pentru care acest premiu a picat la fix pentru sărbătorile de iarnă.

Astăzi, Andrei ne-a confirmat faptul că telefonul a ajuns la el, atașând totodată și o fotografie realizată cu noul său device. După cum bine știți, Allview V1 Viper e ne-a impresionat încă de la unboxing prin inedita sa cutie în formă de piramidă, telefonul primind din start un plus la capitolul design.

Deși acest concurs a luat sfârșit, în acest moment vă puteți înscrie în cursa pentru câștigarea lui Allview X2 Soul Mini, unul dintre cele mai subțire telefoane mobile din lume cu o grosime de 5.15 mm. Unboxing-ul acestui terminal, cât și detaliile necesare în vederea participării la concurs le găsiți aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×