Ericsson anunță un concurs de aplicații Android pentru 2013; Pregătește o revenire pe piața mobilă?

1.193 ori
<b>Ericsson anunță un concurs de aplicații Android pentru 2013; Pregătește o revenire pe piața mobilă?</b>Ericsson tocmai a anunțat competiția Ericsson Application Awards 2013, un concurs pentru dezvoltatorii din toată lumea, care oferă premiul de 25.000 de euro pentru locul întâi. Competiția este globală și deschisă atât studenților, cât și...

Ericsson tocmai a anunțat competiția Ericsson Application Awards 2013, un concurs pentru dezvoltatorii din toată lumea, care oferă premiul de 25.000 de euro pentru locul întâi. Competiția este globală și deschisă atât studenților, cât și companiilor mici și medii, cu mai puțin de 100 de angajați.

Există categorii separate în cadrul concursului, una pentru studenți și una pentru companii. Promovată cu tema "Apps for City Life", această provocare are ca subiect promovarea inovațiilor către societatea interconectată a viitorului și are ca scop conectarea utilizatorilor, locurilor și lucrurilor pentru o mai bună cunoaștere. Ideea este ca dezvoltatorul să creeze o aplicație Android, fie nativă, fie web-based care să se potrivească temei și să înregistreze un demo/video și un prototip funcțional al aplicației până pe 28 februarie 2013.

Aplicația trebuie să fie originală și trebuie să aflați că în afară de marele premiu de 25.000 de euro, există și un premiu de 10.000 de euro pentru locul 2 și 5000 de euro pentru locul 3. Pe 1 martie 2013 vor fi evaluate înregistrările la concurs și pe 16 martie vor fi anunțați semifinaliștii. Aceasta implicare în dezvoltarea de aplicații Android ne duce cu gândul la o potențială revenire a celor de la Ericsson pe piața mobile/telecom, după ce acțiunile lor din cadrul Sony Ericsson au fost cumpărate de Sony.

Iată site-ul oficial al competiției.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×