Huawei se pregătește de IPO?

Autor:  | Publicat în:  Huawei 964 ori
<b>Huawei se pregătește de IPO?</b>IPO - Initial Public Offering și dovada că Huawei vrea să înlăture incertitudinile din jurul acționariatului său. Atunci când o companie dorește să fie listată pentru IPO trebuie să ofere o structură clară a companiei, cu riscurile și...

IPO - Initial Public Offering și dovada că Huawei vrea să înlăture incertitudinile din jurul acționariatului său. Atunci când o companie dorește să fie listată pentru IPO trebuie să ofere o structură clară a companiei, cu riscurile și oportunitățile de dezvoltare, etc.

Huawei are nevoie de capital spre a intra puternic pe piața din SUA, acolo unde nu sunt văzuți prea bine deoarece se consideră la nivel înalt că ar exista o legătură între compania asiatică și structurile militare chinezești. Nu-i tocmai ok pentru o companie care se ocupă cu comercializarea de infrastructură 3G / 4G / LTE.

Listarea Huawei se spune că este pregătită pentru două piețe bursiere: Hong Kong și Londra. Ei încearcă să lovească doi iepuri dintr-o lovitură: să ofere o transparență în ce privește rezultatele sale financiare și acționariatul cât și să acumuleze capital spre a se extinde la nivel global.

Huawei a lansat câteva telefoane Android interesante în 2012, urmează a prezenta și primul lor smartphone cu Windows Phone 8 până la final de an. Au și un CPU quad-core dezvoltat in-house: K3V2. Ambițiile sunt mari și aștept cu nerăbadre să testăm tableta lor quad-core cât și Ascend D quad ca să vedem dacă sunt pe drumul cel bun în cadrul telefoanelor de top.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×