Federaţia Română de Fotbal lansează aplicaţia FRF4FAN, pentru suporterii care vor să fie la curent cu evoluţia de la EURO 2016

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.153 ori
<b>Federaţia Română de Fotbal lansează aplicaţia FRF4FAN, pentru suporterii care vor să fie la curent cu evoluţia de la EURO 2016</b>La începutul acestei săptămâni, Federația Română de Fotbal a lansat aplicația FRF4FAN - software disponibil pe terminalele ce rulează Android sau iOS, și care aduce informații utile despre meciurile naționalei la competiția EURO 2016. Aplicația ne aduce

Federaţia Română de Fotbal a lansat la începutul acestei săptămâni aplicaţia FRF4FAN, destinată suporterilor naţionalei, care vor să fie la curent cu evoluţia echipei de la EURO 2016 şi cu cele mai noi veşti. Competiţia debutează vineri, prin meciul cu Franţa şi va include peste 50 de meciuri în total.

Aplicaţia are o interfaţă intuitivă şi conţinut bine organizat, oferind informaţii vizibile şi în mod offline. Există şi o secţiune My Fan Zone, în care suporterii se vor putea conecta la partea interactivă a aplicaţiei iGalerie, încadrându-se într-un tricolor uriaş. Din 10 iunie veţi putea şi partaja fotografii ce definesc emoțiile turneului printr-o serie de cadre înscrise în Concurs.

FRF4FAN include şi informaţii despre stadioane, detalii despre cum poţi ajunge la meciuri şi noutăţi legate de naţionala României. Vine şi cu un program detaliat al meciurilor, ghid turistic şi posibilitate de socializare via Facebook, Twitter, Instagram şi YouTube. Fiecare jucător al echipei noastre are un profil detaliat şi veţi putea primi pe ecranul telefonului o culoare, în funcţie de locul în care îl aveţi în tribună, pentru a forma un mare tricolor in ziua meciului.

Aplicaţia poate fi descărcată din App Store şi Play Store gratuit. În viitor va putea fi folosită şi pentru a cumpăra bilete la meciuri sau a face comenzi în magazinul online.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×