Ericsson și operatorul coreean SK Telecom pregătesc tehnologia 5G pentru uz comercial

Autor:  | Publicat în:  Ericsson 865 ori
<b>Ericsson și operatorul coreean SK Telecom pregătesc tehnologia 5G pentru uz comercial</b>Avem în sfârșit data la care se va face una dintre primele demonstrații ale tehnologiei 5G, care va fi prezentată oficial în cadrul Olimpiadei de iarnă din 2018, din Coreea de Sud. Pentru a dezvolta nouă tehnologie, operatorul coreean SK Telecom...

Avem în sfârșit data la care se va face una dintre primele demonstrații ale tehnologiei 5G, care va fi prezentată oficial în cadrul Olimpiadei de iarnă din 2018, din Coreea de Sud. Pentru a dezvolta nouă tehnologie, operatorul coreean SK Telecom colaborează cu Ericsson.

Cele două companii au semnat o înțelegere recent cu privire la proiectul comun. Ele vor studia și dezvolta tehnologii esențiale pentru noul standard, care îi va urma deja răspânditului 4G LTE. Pentru a duce la bun sfârșit dezvoltarea au fost implicate tehnologii small cell, de bandă cu lățime ultra ridicată, latență scăzută și convergență FDD/TDD. Transmisiile de date se vor face la nivelul de sute de mega pe secundă, poate chiar la nivelul gigabyte la un moment dat.

Cele două firme lucrau împreună și înainte de semnarea înțelegerii, pregătind intrarea în era 5G. O demonstrație de rețea 5 Gbps a fost realizată pe 2 iulie, cu cea mai rapidă rețea LTE din lume, în banda de 15 GHz. Unde se va opri goana după viteză și cum rămâne cu ceilalți giganți din domeniu? Nokia? Alcatel? Huawei? Samsung?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×