LG lansează KizON, un dispozitiv portabil de monitorizare a locației În care se află cei mici

910 ori
<b>LG lansează KizON, un dispozitiv portabil de monitorizare a locației În care se află cei mici</b>Deși tehnologia și gadget-urile inteligente sunt mai mult un fel de jucării pentru copii mai mari, iată că și cei mici au parte de unele dispozitive destinate lor. Astăzi, LG Electronics tocmai a anunțat lansarea device-ului portabil KizON, un...

Deși tehnologia și gadget-urile inteligente sunt mai mult un fel de jucării pentru copii mai mari, iată că și cei mici au parte de unele dispozitive destinate lor. Astăzi, LG Electronics tocmai a anunțat lansarea device-ului portabil KizON, un ceas inteligent ce are rolul de a oferi locația precisă în care copilul dvs. se află.

Acesta vine la pachet cu GPS, tehnologie prin care locația celor mici va fi afișată în permanență prin intermediul unei aplicații dedicate. De asemenea, LG KizON dispune și de un buton prin care se poate apela un număr de telefon configurat inițial.

Printre extra-funcțiile incluse se numără și posibilitatea ca părinții să poată asculta ce se întâmplă în jurul copiilor lor atunci când aceștia nu răspund la apel într-un interval de maxim 10 secunde. Primim și un reminder pentru locații ce se va dovedi util atunci când vine vorba despre în care își petrec mare parte din timp cei mici. LG KizOn va debuta în Coreea de Sud pe 10 iulie, urmând ca mai apoi să ajungă și pe alte piețe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×