O presupusă imagine cu Nokia Lumia 530 ajunge pe web: ca un Lumia 520 mai rotunjit și cu aer de Nokia X

1.224 ori
<b>O presupusă imagine cu Nokia Lumia 530 ajunge pe web: ca un Lumia 520 mai rotunjit și cu aer de Nokia X</b>O imagine care inițial s-a crezut a fi cu Nokia "Lumia 630" a ajuns pe Internet, dar se pare că e vorba de fapt despre terminalul Nokia Lumia 530. El este urmașul low end al lui Lumia 520, cel mai bine vândut handset Windows Phone de când a fost...

O imagine care inițial s-a crezut a fi cu Nokia "Lumia 630" a ajuns pe Internet, dar se pare că e vorba de fapt despre terminalul Nokia Lumia 530. El este urmașul low end al lui Lumia 520, cel mai bine vândut handset Windows Phone de când a fost lansată platformă.

Cele două imagini de aici ne prezintă un handset destul de gros, cu o carcasă portocalie, design mai rotunjit decât predecesorul și fără blitz. Fotografiile au fost postate pe contul de Weibo deținut de "iokeyboy" și utilizatorul menționeaza că "acesta nu e Lumia 630", după cum am scris și mai sus. Trebuie spus că acesta nu este vreun Nokia Lumia existent deja, de aici bănuiala că ar fi o noutate.

Nokia Lumia 530

Probabil cel mai clar indiciu că acest handset e nou e faptul că avem parte de butoane virtuale Windows Phone și nu capacitive, deci acest model face parte din noua generație Windows Phone 8.1. Mă intrigă acel orificiu din zona din spate, cel mai probabil destinat difuzorului, dar cu o formă destul de ciudată. Ne așteptam ca noul model să aibă un ecran cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, diagonală poate puțin mai mare, iar de vreme ce cameră de pe Lumia 520 nu era deloc rea, ar putea fi inclus același senzor.

Suntem siguri că vom primi și un update de CPU și probabil că acest model va avea 1 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×