Este oficial: Samsung va implementa experiența Bada În TIZEN

974 ori
<b>Este oficial: Samsung va implementa experiența Bada În TIZEN</b>Știți că Samsung are și o linie de telefoane sub sigla Wave, acestea sunt cu sistemul de operare dezvoltat in-house de către compania sud-coreeană și numit Bada. Se cunoștea suportul Samsung pentru TIZEN, ce va debuta în 2013 și existau...

Știți că Samsung are și o linie de telefoane sub sigla Wave, acestea sunt cu sistemul de operare dezvoltat in-house de către compania sud-coreeană și numit Bada. Se cunoștea suportul Samsung pentru TIZEN, ce va debuta în 2013 și existau informații cum că vor renunța la Bada pentru TIZEN, mai degrabă va avea loc o metamorfoză a Bada într-un sistem de operare mai evoluat.

Acum avem și confirmarea oficială: Samsung lasă Bada și mizează pe TIZEN care în 2013 va trebuie să concureze cu iOS, Android, Windows Phone 8, BlackBerry 10. Sistemul de operare TIZEN este complet nou și se bazează pe HTML5.

Samsung lucrează cu mai mulți dezvoltatori de aplicații și va încerca să formeze un fel de ecosistem complet în jurul TIZEN încă de la debutul său. Momentan, acest s.o. este în faza alpha și nu a trecut nici măcar în beta. Primele telefoane sunt planificate pentru 2013. Va fi interesant cum compania sud-coreeană va încerca să diferențieze telefoanele sale cu Android care-i aduc un volum mare de vânzări și cele cu TIZEN pe care le fac in-house.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×