Gama de telefoane Sony pentru 2013: Xperia Odin și alte două modele entry-level

2.226 ori
<b>Gama de telefoane Sony pentru 2013: Xperia Odin și alte două modele entry-level</b>Sony a lansat câteva modele de smartphone în 2012, unele dintre ele în categoria de top. Deja pregătesc telefoanele pentru 2013. Xperia Odin se spune că va fi noul lor vârf de gamă. Nu se știe decât că la acest moment rulează Android 4.1.1...

Sony a lansat câteva modele de smartphone în 2012, unele dintre ele în categoria de top. Deja pregătesc telefoanele pentru 2013. Xperia Odin se spune că va fi noul lor vârf de gamă. Nu se știe decât că la acest moment rulează Android 4.1.1 Jelly Bean.

Pe listă mai sunt alte două modele entry-level similare cu Xperia tipo și Xperia miro din prezent. Ambele cu rezoluție HVGA de 320x480 pixeli, nu se știe dimensiunea exactă a display-urilor. Procesorul integrat este single core de tip Qualcomm MSM7227A Snapdragon.

Compania japoneză nu a rupt gura târgului în 2012 cu telefoane Android care să se impună în piață. Nu au niciun smartphone cu Android 4.1 Jelly Bean și niciunul cu procesor quad-core. Sony Xperia S a intratr în programul AOSP care-i va permite să primească update-urile Android mai rapid și cam atât.

Mă așteptam la mai mult de la Sony și mai ales după ce au ales să achiziționeze participația Ericsson cu peste 1 miliard de dolari. Se vorbea la început de an de un proces de rebranding care nu s-a transpus în realitate. Poate că în 2013 se vor dovedi mai inspirație cu o strategie care să se dovedească de succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×