Estimare Samsung: 1 milion de smartphone-uri vor fi vândute În România pe 2012

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.126 ori
<b>Estimare Samsung: 1 milion de smartphone-uri vor fi vândute În România pe 2012</b>Sorin Manea ocupă funcția de director al diviziei de telecom a Samsung în România. într-un interviu recent a lăsat să se înțeleagă că piața de telefoane inteligente din țara noastră se va ridica la aproximativ 1 milion de smartphone-uri....

Sorin Manea ocupă funcția de director al diviziei de telecom a Samsung în România. într-un interviu recent a lăsat să se înțeleagă că piața de telefoane inteligente din țara noastră se va ridica la aproximativ 1 milion de smartphone-uri.

Vânzările de telefoane mobile vor fi în stagnare, cu excepția mai sus amintită. Cota de piață estimată pentru Samsung ar fi de 50%, din două smartphone-uri comercializate ar fi unul de la compania sud-coreeană. S-ar ajunge la cel puțin 500.000 de smartphone-uri Samsung și zic că este bine.

20% din telefoanele vândute în România pe prima parte a lui 2012 au fost smartphone-uri, rezultă că se vând în jur de 5 milioane telefoane mobile per total.

în condițiile de criză economică mi se par a fi niște cifre bune spre foarte bune. Presupun că au fost incluse și vânzările operatorilor de telefonie, se spune că 80% vin din vânzările Vodafone, Orange sau Cosmote și 20% de la magazinele de retail și online. Știu că mai sunt vehiculate unele valori: 2.5 milioane smartphone-uri în România la mijlocul lui 2012 și dacă se respectă pronosticul de mai sus vom ajunge la 3 milioane. Telefoane mobile simple sau non-smartphone-uri ar fi vreo 17.5 - 18 milioane în piață.

Estimare Samsung: 1 milion de smartphone-uri vor fi vândute În România pe 2012

Rezultă un potențial mare pentru telefoanele inteligente în perioada imediat următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×