Estimare Samsung: 1 milion de smartphone-uri vor fi vândute În România pe 2012

2.335 ori
<b>Estimare Samsung: 1 milion de smartphone-uri vor fi vândute În România pe 2012</b>Sorin Manea ocupă funcția de director al diviziei de telecom a Samsung în România. într-un interviu recent a lăsat să se înțeleagă că piața de telefoane inteligente din țara noastră se va ridica la aproximativ 1 milion de smartphone-uri....

Sorin Manea ocupă funcția de director al diviziei de telecom a Samsung în România. într-un interviu recent a lăsat să se înțeleagă că piața de telefoane inteligente din țara noastră se va ridica la aproximativ 1 milion de smartphone-uri.

Vânzările de telefoane mobile vor fi în stagnare, cu excepția mai sus amintită. Cota de piață estimată pentru Samsung ar fi de 50%, din două smartphone-uri comercializate ar fi unul de la compania sud-coreeană. S-ar ajunge la cel puțin 500.000 de smartphone-uri Samsung și zic că este bine.

20% din telefoanele vândute în România pe prima parte a lui 2012 au fost smartphone-uri, rezultă că se vând în jur de 5 milioane telefoane mobile per total.

în condițiile de criză economică mi se par a fi niște cifre bune spre foarte bune. Presupun că au fost incluse și vânzările operatorilor de telefonie, se spune că 80% vin din vânzările Vodafone, Orange sau Cosmote și 20% de la magazinele de retail și online. Știu că mai sunt vehiculate unele valori: 2.5 milioane smartphone-uri în România la mijlocul lui 2012 și dacă se respectă pronosticul de mai sus vom ajunge la 3 milioane. Telefoane mobile simple sau non-smartphone-uri ar fi vreo 17.5 - 18 milioane în piață.

Estimare Samsung: 1 milion de smartphone-uri vor fi vândute În România pe 2012

Rezultă un potențial mare pentru telefoanele inteligente în perioada imediat următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×