Lenovo A660, smartphone Android cu conectivitate dual-sim fără frică de contactul cu apa

2.874 ori
<b>Lenovo A660, smartphone Android cu conectivitate dual-sim fără frică de contactul cu apa</b>Lenovo lansează multe telefoane și tablete, din păcate mare parte dintre ele rămân în China și nu merg spre Europa sau alte piețe de desfacere. Cel mai recent smartphone al lor este A660 - smartphone cu Android, permite utilizarea a două cartele...

Lenovo lansează multe telefoane și tablete, din păcate mare parte dintre ele rămân în China și nu merg spre Europa sau alte piețe de desfacere. Cel mai recent smartphone al lor este A660 - smartphone cu Android, permite utilizarea a două cartele SIM și rezistă la contactul cu apa primi certificarea IP67.

Cred că avem de-a face cu o premieră. Nu-mi amintesc niciun alt smartphone cu Android care să aducă și funcția dual-sim, dar și rezistența la apă, praf și șocuri. Datele hardware nu sunt deloc slabe: display de 4 inch cu rezoluție WVGA sayu 480x800 pixeli, procesor dual-core la 1 GHz, cameră de 5 Megapixeli, cameră frontală de 0.3 Megapixeli, grosime de 10.5 mm.

Normal că dispune de funcțiile specifice unui Android: 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS. Trebuie să precizez că display-ul este protejat cu sticlă Gorilla Glass și bateria sa aduce 1500 mAh.

Vine în mai multe versiuni de culoare. Nu se știe nimic legat de preț și disponibilitate. China va fi piața în care va fi adus pentru prima dată, dar cred că în combinație cu un preț bun și-ar deschide vad și în Europa fără nicio problemă.

Lenovo A660

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×