Jocul cu mașinuțe Re-Volt vine pe iOS, probabil și pe Android! (Video)

2.003 ori
<b>Jocul cu mașinuțe Re-Volt vine pe iOS, probabil și pe Android! (Video)</b>Sunt sigur că sunteți familiarizați cu Re-Volt, un joc cu mașinuțe teleghidate care a făcut furori la finalul anilor 90. Acum e momentul să ne întoarcem în trecut deoarece faimosul titlu de pe Dreamcast, PlayStation și Nintendo 64 va ajunge pe...

Sunt sigur că sunteți familiarizați cu Re-Volt, un joc cu mașinuțe teleghidate care a făcut furori la finalul anilor 90. Acum e momentul să ne întoarcem în trecut deoarece faimosul titlu de pe Dreamcast, PlayStation și Nintendo 64 va ajunge pe iOS în următoarele săptămâni.

Nick Baynes, șeful dezvoltatorilor de aplicații de la Big Bit a răspuns unui tweet care îl întrebă despre jocul său preferat de Dreamcast, anunțând că Re-Volt va sosi în App Store în curând. Re-Volt cel original a fost lansat în 1999 de către Acclaim Entertainment și a apărut și pe PC la un moment dat, având parte chiar și de un urmaș, RC Revenge, care a ajuns și pe PlayStation 2 sub formă de port. O versiune simplă a jocului a ajuns până și pe Xbox Live și există chiar și o variantă pentru sălile de jocuri.

Se pare că acest titlu va sosi și pe Android și va fi tare interesant să vedem dacă va include și multiplayer, ca originalul. Re-Volt oferea o experiență split screen sau dueluri online cu alți piloți de mașinuțe. Un alt aspect care va fi foarte apreciat este editorul de piste de curse, în care puteți să dați frâu liber imaginației, jocul oferind chiar și în 1999 combinații infinite de elemente pentru piste. și iată și un gameplay video al jocului:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×