Evolio pregătește lansarea unui nou smartphone ce va sosi cu display IPS qHD de 4.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Evolio 906 ori
<b>Evolio pregătește lansarea unui nou smartphone ce va sosi cu display IPS qHD de 4.5 inch</b>Deși ne-am obișnuit ca până acum, brandurile locale de pe piața noastră să lanseze produse fără alte teasere în prealabil, de ceva timp, acest comportament îl vedem aplicat și de companiile românești. Astăzi, Liviu Nistoran, CEO Evolio, ne...

Deși ne-am obișnuit ca până acum, brandurile locale de pe piața noastră să lanseze produse fără alte teasere în prealabil, de ceva timp, acest comportament îl vedem aplicat și de companiile românești. Astăzi, Liviu Nistoran, CEO Evolio, ne oferă o serie de prime detalii despre un smartphone ce va fi lansat până la sfârșitul acestei luni.

Din câte puteți vedea, CEO-ul Evolio a decis să anunțe publicul cu privire la această lansare prin intermediul unui status postat pe pagina sa personală de Facebook. De asemenea, în cadrul secțiunii de comentarii au fost dezvăluite și unele informații despre dotările telefonului. Aflăm că acest device va sosi printre altele și cu un display IPS de 4.5 inch cu rezoluție qHD (960 x 540 pixeli).

Datorită integrării unui astfel de panou, ne așteptăm ca noul smartphone Evolio să ofere dotări mid-range, cât și un preț accesibil. Totodată, la capitolul software, acesta ar putea aduce sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Ce funcții credeți ca vor mai fi incluse pe acest terminal?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×