Un display cu margini foarte subțiri destinat unui smartphone HTC ajunge pe web Înaintea evenimentului de azi

Autor:  | Publicat în:  HTC 984 ori
<b>Un display cu margini foarte subțiri destinat unui smartphone HTC ajunge pe web Înaintea evenimentului de azi</b>Astăzi, 8 octombrie, este ziua în care compania taiwaneză HTC are pregătit un eveniment de presă în care sunt așteptate noi produse foarte atractive, cum ar fi camera de acțiune sub formă de cilindru &ldquo;Re Camera&rdquo;, sau smartphone-urile...

Astăzi, 8 octombrie, este ziua în care compania taiwaneză HTC are pregătit un eveniment de presă în care sunt așteptate noi produse foarte atractive, cum ar fi camera de acțiune sub formă de cilindru “Re Camera”, sau smartphone-urile Desire Eye, respectiv HTC One (M8 Eye).

Cu doar câteva ore înainte de startul acestei conferințe, o fotografie misterioasă ce prezintă un display cu margini foarte subțiri destinat unui smartphone HTC ajunge pe web, imagine ce poate fi admirată mai sus. Din câte putem remarca, marginile acestui panou frontal sunt mult mai subțiri în comparație cu ce ne-a obișnuit producătorul până în acest moment.

Potrivit unor zvonuri, acest display ar putea fi regăsit pe HTC Desire Eye, terminal pe care l-am mai văzut anterior într-o serie de imagini randate. Acest smartphone va aduce pe lângă un hardware puternic, atât o cameră frontală de 13 megapixeli cu bliț dual-LED, cât și certificare pentru rezistență la apă și praf.

Cu toate acestea, nu excludem nici posibilitatea ca panoul de mai sus să fie introdus și pe One M8 Eye, presa sugerând faptul că astăzi vom vedea două noi terminale lansate. Rămâne de văzut care dintre aceste device-uri va beneficia de un astfel de display, evenimentul fiind programat pentru ora 23:00 (ora României).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×