HTC Desire Eye prezentat oficial unui site rusesc, Își expune cele două blitzuri frontale În imagini proaspete

1.176 ori
<b>HTC Desire Eye prezentat oficial unui site rusesc, Își expune cele două blitzuri frontale În imagini proaspete</b>S-a vorbit foarte mult despre HTC Eye în ultimele zile, având în vedere lansarea sa de azi, iar acest mega selfie phone e acum oficial, cel puțin pentru un site din Rusia. HTC a ales să le prezintă în premieră celor de la Lentă.ru handsetul HTC...

S-a vorbit foarte mult despre HTC Eye în ultimele zile, având în vedere lansarea sa de azi, iar acest mega selfie phone e acum oficial, cel puțin pentru un site din Rusia. HTC a ales să le prezintă în premieră celor de la Lentă.ru handsetul HTC Desire Eye, pe care îl vedeți și voi mai jos, sub formă de randare oficială și apoi de imagine hands on.

Terminalul iese în evidență printr-o cameră frontală de 13 megapixeli cu blitz dual LED, iar HTC afirma că aceasta nu e menită doar pentru selfie-uri, ci și pentru videoconvorbiri. Handsetul e prezentat pe albastru și are și o versiune alb-roz pentru domnișoare. Software-ul de pe Desire Eye include funcții de editare foto și video, pe care le vor primi în curând și alte modele HTC.

HTC Desire Eye imagine live

Acest smartphone integrează un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, cu slot microSD. La interior avem un procesor Snapdragon 801, iar terminalul vine cu protecție IPx7, adică e protejat la contact cu apă la adâncime de până la jumătate de metru. Tot ce ne mai lipsește acum e un preț și o dată de lansare în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×