Huawei Y5 II și Y3 II sunt anunțate oficiale; vin cu procesoare quad-core și Android 5.1 la pachet

1.251 ori
<b>Huawei Y5 II și Y3 II sunt anunțate oficiale; vin cu procesoare quad-core și Android 5.1 la pachet</b>La sfârșit de săptămână cei de la Huawei anunță lansarea a două terminale de buget ce impresionează prin design-ul interesant la prima vedere. Vorbim despre Huawei Y5 II și Y3 II, telefoane cu Android 5.1, procesoare quad-core și din păcate cu doar 1 GB

La sfârșit de săptămână cei de la Huawei anunță două noi terminale mobile, și anume modelul Y5 II, respectiv Y3 II. Produsele de față se încadrează în categoria entry-level din punct de vedere al specificațiilor, iar în rândurile de mai jos aflați ce ne aduce fiecare smartphone în parte la capitolul dotări.

Începem cu varianta ceva mai compactă denumită Huawei Y3 II, un telefon cu display FWVGA IPS de 4.5 inch (854 x 480 pixeli), 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și slot microSD. Primim o cameră frontală de 2 megapixeli, un senzor foto principal de 5 megapixeli cu bliț LED, suport dual-SIM și Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare.

Telefonul vine în variante 3G și 4G, prima dintre acestea optând pentru un procesor quad-core MediaTek MT6735P de 1.3 GHz + un chip grafic Mali-T720. Pentru modelul ce suportă 4G LTE avem în schimb un procesor quad-core MediaTek MT6582 + Mali 400 drept chip grafic. Se adaugă la pachet și o baterie de 2100 mAh. 

Huawei Y5 II ne oferă în schimb un display HD IPS de 5 inch, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, și un senzor frontal de 2 megapixeli dotat de asemenea cu un bliț LED pentru fotografiere în condiții low-light. Bateria aflată la interior este o unitate de 2200 mAh, și avem desigur suport dual-SIM.

Restul specificațiilor tehnice sunt identice cu cele de pe Huawei Y3 II, fiind oferite și aici variante 3G și 4G. Observăm că cele două telefoane vin pe alb, negru, auriu, roz, dar și pe un albastru electric foarte interesant. Deși nu avem detalii despre prețuri, ne așteptăm ca aceste modele să fie foarte accesibile ținând cont de specificațiile hardware oferite. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×