Facebook Home ajunge pe web sub formă de capturi de ecran: iată experiența Android cu FB aplicat peste

1.438 ori
<b>Facebook Home ajunge pe web sub formă de capturi de ecran: iată experiența Android cu FB aplicat peste</b>După cum știți, azi e 4 aprilie, deci ziua cea mare a prezentării lui Facebook Phone/HTC Myst/HTC First, dar și a experienței Android în varianta Facebook. Aceasta personalizare poartă numele de Facebook Home și a ajuns pe web sub forma...

După cum știți, azi e 4 aprilie, deci ziua cea mare a prezentării lui Facebook Phone/HTC Myst/HTC First, dar și a experienței Android în varianta Facebook. Aceasta personalizare poartă numele de Facebook Home și a ajuns pe web sub forma capturilor de ecran de mai jos.

Mai avem câteva ore până la marea prezentare, deci va mai puteți aștepta la o scăpare. Facebook Home se axează foarte mult pe fotografiile care ocupă tot ecranul și pe opțiuni discrete din Facebook integrate în interfața Android. Avem mereu la îndemână opțiunea de a da Check In, a posta un Status sau o fotografie pe FB.

Facebook Home

Observați și că pozele de profil sunt circulare, mai degrabă ca pe Google+, decât pe Facebook, iar imaginile mari și textul mic sunt aspecte cheie ale interfatei. Nu putem garanta că imaginile sunt reale, dar pot spune că această versiune de Android arată bine. V-ar plăcea un telefon conectat 24 din 24 la Facebook? Dar unul midrange dual core de la HTC cu astfel de functii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×