iOS 7 este În urmă cu dezvoltarea, va avea un design schimbat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.029 ori
<b>iOS 7 este În urmă cu dezvoltarea, va avea un design schimbat</b>Plecarea lui Scott Forsall de la Apple, în urma dezastrului Maps s-a soldat cu înlocuirea sa cu Jony Ive și așteptam acum să vedem și rezultatele acestei rocade. Următorul release de iOS ne va arăta dacă mai e loc de inovație software la Apple...

Plecarea lui Scott Forsall de la Apple, în urma dezastrului Maps s-a soldat cu înlocuirea sa cu Jony Ive și așteptam acum să vedem și rezultatele acestei rocade. Următorul release de iOS ne va arăta dacă mai e loc de inovație software la Apple sau nu, iar deocamdată veștile sunt proaste.

Surse apropiate de Apple afirmă că iOS 7 este în urmă cu dezvoltarea, conform lui John Gruber, faimos comentator pe teme legate de Apple. Gruber afirmă și că vom vedea câteva schimbări importante față de iOS 6. Se pare că întârzierea noii platforme mobile e atât de importantă, încât compania din Cupertino a luat din inginerii de la proiectul OS X 10.9 pentru a lucra la iOS 7. Aflăm și o nouă modalitate inedită de a proteja secretomania de la Apple.

Inginerii iOS care poartă cu ei prototipuri au aplicat filtre de polarizare pe ecranele iPhone-urilor lor, astfel încât unghiurile de vizualizare să fie scăzute, iar cei din jur să nu remarce schimbările de UI. Vă reamintesc că undeva în jurul datei de 10 iunie are loc WWDC 2013, conferința dedicată dezvoltatorilor și locul în care vom vedea iOS 7 în acțiune pentru prima oară. Mă aștept la modificări ale barei de notificări și poate în sfârșit modificari ale sistemului de multitasking.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×