Samsung Galaxy Win lansat oficial În China; Încă un telefon midrange!

1.419 ori
<b>Samsung Galaxy Win lansat oficial În China; Încă un telefon midrange!</b>Samsung Galaxy Win este un nou telefon al producătorului sud-coreean, care a avut parte de o scăpare ieri și azi se lansează oficial. Deocamdată debutul a avut loc doar în China și avem de-a face aici cu un terminal cu dotări bune și probabil...

Samsung Galaxy Win este un nou telefon al producătorului sud-coreean, care a avut parte de o scăpare ieri și azi se lansează oficial. Deocamdată debutul a avut loc doar în China și avem de-a face aici cu un terminal cu dotări bune și probabil preț accesibil.

Galaxy Win rulează Android 4.1 și vine cu un procesor quad core de 1.2 GHz, un display WVGA TFT de 4.7 inch și o cameră de 5 megapixeli în spate, plus una de 3 megapixeli în față. Handsetul aduce și WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, slot microSD și baterie de 2000 mAh. Eu văd acest model fie ca pe un Galaxy S III Mini cu ecran Maxi, fie ca un Galaxy S III Medium, dacă îmi permiteți această denumire.

Practic Samsung vrea să acopere toată gama de handseturi care se pot lansa, cu toate diagonalele și specificațiile posibile. Ar fi interesant să aflăm și ce fel de procesor quad core se afla la interiorul acestui model, mai ales că am o ușoară îndoială că e vorba de un Exynos. în schimb am așteptări bune de la camera de 5 megapixeli, mai ales după ce am văzut ce poate camera de 5 MP de pe Nexus 10, tot de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×